FOTO / Radu de la „Mireasă pentru fiul meu” are de ce să fie mândru! Logodnica lui, cu sânii la vedere pe reţelele de socializare: „Eşti atât de HOT!”

A trăit o poveste de iubire tumultuoasă cu Andrada, însă Radu, fostul concurent de la „Mireasă pentru fiul meu”, şi-a găsit dragostea în braţele unei femei superbe, ce pare să-l fi cucerit cu...bustul generos.

Dacă Radu postează mai multe imagini din sala de sport, iubita lui adoră să-şi facă selfie-uri în cadrul cărora îşi etalează sânii apetisanţi.

Evident, aprecierile prietenilor n-au întârziat să apară: „Ce sexy eşti, Alya. Arăţi atât de bine!”, i-a spus cineva. Iar tinerei îi place să fie în centrul atenţiei, căci se pozează în ipostaze incendiare ori de câte ori are ocazia.

Radu şi Alya s-au cunoscut la scurt timp după ce concurentul a părăsit emisiunea „Mireasă pentru fiul meu” şi, mai mult de atât, la scurt timp s-au logodit.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Citeşte şi:

În casa "Mireasă pentru fiul meu" bocea, afară stă numai aşa. Imaginea cu care Ana Maria şi-a surprins prietenii

Se iubesc de doi ani, dar sunt în impas! De decizia ei atârnă totul! Vezi ce se petrece în viața unui cuplu de la ”Mireasă pentru fiul meu”

A dat câteva kilograme jos, iar acum se îndoapă! Cum a fost surprinsă Elly de la "Mireasă pentru fiul meu"

Mâncarea bat-o vina! Diana Luca de la "Mireasă pentru fiul meu" a luat proporţii din nou!

T.S.F


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro