Radu, de la "Mireasă pentru fiul meu", şi-a făcut un nou tatuaj!

Radu Gorgan, fost concurent de la "Mireasă pentru fiul meu", şi-a surprins fanii cu un gest incredibil. A simţit că este momentul să facă o schimbare, aşa că a trecut pe la un salon de tatuaje.

În urmă cu puţin timp, Radu a postat pe pagina sa de socializare o fotografie în care apare lângă un tatuator, care lucrează de zor la noul său tatuaj.

"#New #Tattoo (n.r. un nou tatuaj)," a scris Radu în dreptul fotografiei.

Radu a participat la sezonul 4 al emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", unde a cunoscut-o pe iubita lui Andrada.

De-a lungul show-ului, Radu a format un cuplu o perioadă scurtă de timp cu Andrada, certurile dintre ei fiind numeroase, din cauza faptului că Radu nu era suficient de interesat de ea. 

Mama acestuia a încercat să îl oprească să abandoneze show-ul şi să aştepte până la eliminări, speriată, cel mai probabil, de suma de bani care trebuie plătită odată ce clauzele contractului sunt încălcate. Radu nu s-a răzgândit în niciun fel şi a părăsit show-ul în cursul zilei de sâmbătă. 

Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15 -13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Foto: Facebook

M.T.

Citeşte şi:

Îl recunoşti? E unul dintre cei mai controversaţi concurenţi de la "Mireasă pentru fiul"

VIDEO / Radu, de la "Mireasă pentru fiul meu", atacat de o fostă prietenă: "Mi-a cerut bani"

Radu, gol în dormitor! Ce le-a transmis fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" susţinătorilor dintre aşternuturile mototolite


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro