Radu de la "Mireasă pentru fiul meu", topit după viitoare lui soţie! Şi-a tatuat numele ei

Radu Gorgan, fost concurent de la "Mireasă pentru fiul meu", şi-a surprins fanii cu un gest incredibil. A simţit că este momentul să facă o schimbare, aşa că a trecut pe la un salon de tatuaje.

Extrem de îndrăgostit de viitoare sa soţie, Radu şi-a tatuat o coroană lângă care apare numele femeii care i-a furat inima. "Mereu o să fiu regele de care tu o să ai nevoie, iar tu mereu o să fii regina de care am nevoie", a scris el în dreptul fotografiei pe care a postat-o pe pagina unui site de socializare.

Radu şi iubita lui Alya sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată şi sunt gata să facă pasul cel mare. Fostul concurent spunea în urmă cu ceva timp despre aleasa inimii că nu a avut nevoie de prea mult timp să se convingă de faptul că ea o să fie cea care o să-i poarte numele. "Am început să vorbim prin mesaje, după ce ea m-a abordat pe o reţea de socializare, iar după o săptămână am decis să mă mut cu ea, în Sibiu. Alya mi-a atras atenţia printr-o replică. Este diferită de restul fetelor care mă abordau", a declarat Radu.

Planurile de viitor ale celor doi îndrăgostiţi nu se opresc aici, Radu şi Alya fiind cât se poate de hotărâţi să îşi mărească cât mai repede familia. „Eu îmi doresc foarte mult să devin mamă. Radu vrea un băieţel, dar eu mă gândesc doar să fie sănătos şi să ne bucurăm de el”, a spus Alya.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15 -13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

Îl recunoşti? E unul dintre cei mai controversaţi concurenţi de la "Mireasă pentru fiul"

VIDEO / Radu, de la "Mireasă pentru fiul meu", atacat de o fostă prietenă: "Mi-a cerut bani"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro