Radu Mazăre, surprins cu iubita! Imagini DEMENȚIALE cu fostul edil al Constanței și blonda pe care a prezentat-o rudelor

+8 click pentru
galerie

Radu Mazăre, fostul edil al Constanței, pare să își fi păstrat obiceiurile pe care le avea în perioada în care era primar. Mai exact, el se bucură și acum de frumusețea vieții, înconjurat de prieteni, rude și, evident, femei frumoase care par să îl idolatrizeze.

Zilele trecute, una dintre terasele de fițe ale Contanței a fost scena unei reuniuni de-a dreptul înduioșătoare. Mai exact, fostul edil al Contanței, Radu Mazăre, alături de fiul său, Răducu, da rși de fratele lui, acompania de câțiva amici de-ai săi, a făcut prezentările oficiale necesare iubitei sale. Mai exact, o blondină frumușică, femeia care îl însoțea pe Mazăre, ușor încurcată, răspundea la întrebări și părea extrem de retrasă în compania în care a servit masa. În schimb, Radu Mazăre, relaxat nevoie mare, a fost sufletul petrecerii, el discutând cu fiecare dintre cei prezenți la masă, având totodată grijă ca domnișoara de lângă el să nu simtă niciun moment că ar fi ”în plus” acolo.
După cele câteva ore petrecute pe terasă, Radu Mazăre a decis că este cazul să meargă acasă alături de iubita lui, motiv pentru care s-a și ridicat de la masă, blondina făcând și ea imediat același gest, privindu-l totodată cu un drag de parcă ar fi vrut să îl mănânce acolo, pe loc. Dar, ”cina” a trebuit să mai aștepte pentru că, pare-se, Radu Mazăre a mai avut puțin chef de vorbă așa că, în mijlocul drumului, s-a mai oprit la o mică bârfă. Iar în tot acest timp, cu un zâmbet de femeie îndrăgostită, blondina îl ”supraveghea” părând nerăbdătoare să se bucure de câteva momente de liniște, în doi.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest