Radu Vâlcan gustă specialitățile locale din Thailanda. ”Cum ar fi să te pună pe grătar?”

Radu Vâlcan/ foto: Facebook

Radu Vâlcan se află de câteva zile în Thailanda, unde se filmează cel de-al doilea sezon al emisiunii ”Insula iubirii”.

Prezentatorul se află împreună cu echipa de filmare și cu cei aleși ca să fie concurenți, iar în timpul liber descoperă țara asiatică. Radu a mers la piață pentru a cumpăra fructe proaspete, iar acolo a descoperit și un alt preparat care i-a atras atenția.

Soțul Adelei Popescu a ținut să le arate și prietenilor săi virtuali ceea ce a gustat astăzi: ”Prânzul perfect în Thailanda. Insecte pe gratar, bine făcute”, a scris pe pagina sa de socializare, alături de o fotografie în care mănâncă o insectă.
Bineînțeles că au început să curgă și comentariile dezaprobatoare ale celor care nu înțeleg cum poate cineva să consume așa ceva.

”Cum ar fi ca cineva să vină să te pună pe grătar și să te mănânce?? Toți avem dreptul la viață...Inclusiv insectele și animalele”, i-a transmis un fan scârbit de imaginea cu pricina.

Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au căsătorit în secret şi au organizat o nunta ca în poveşti, exact aşa cum şi-au dorit. Cei doi îndrăgostiţi au ales un loc special pentru acest eveniment care s-a petrecut pe 22 august, unde au invitat doar familia şi prietenii apropiaţi.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro