Radu Vâlcan nu mai poate de dorul soției sale. Mesajul înduioșător pe care i l-a trimis

Radu Vâlcan/ foto: Facebook

Radu Vâlcan nici nu a aflat bine că va deveni tătic pentru prima oară, că a trebuit să plece pentru câteva săptămâni departe de soția lui, Adela Popescu.

Povestea lor de dragoste durează de câțiva ani, iar de fiecare dată au încercat să plece împreună peste tot, însă de data aceasta și-au făcut alte planuri.

De data aceasta, Radu a plecat singur în Thailanda pentru a filma cel de-al doilea sezon al emisiunii ”Insula iubirii”, iar Adela a rămas din cauza unui proiect TV, în care este coprezentatoare.

Radu a dorit să le arate tuturor cât de dor îi este de soția sa, așa că a postat o fotografie înduioșătoare, în care o sărută pe Adela în ziua nunții, alături de mesajul ”dor de ea”.

Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au căsătorit în secret şi au organizat o nunta ca în poveşti, exact aşa cum şi-au dorit. Cei doi îndrăgostiţi au ales un loc special pentru acest eveniment care s-a petrecut pe 22 august 2015, unde au invitat doar familia şi prietenii apropiaţi. De curând, au anunțat că vor deveni părinți.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro