Ralflo a tot încercat, dar degeaba! Tina, fosta iubită a artistului se face ”fată de casă”

Tina, fosta iubită a lui Ralflo, a avut, până de curând, o viață sentimentală extrem de agitată, focoasa brunetă putând să se laude cu cuceriri care mai de care mai de soi.  Cu toate acestea, de curând, ea a părăsit România și, odată ajunsă în Spania, a și găsit bărbatul care să o transforme în ”fată de casă”.

De ceva vreme însă, focoasa cu formele care i-a băgat în boală pe bărbați a dispărut din showbiz și, mai mult decât atât, a părăsit Bucureștiul pentru a încerca să stea departe de tentațiile Capitalei.
Cu toate acestea, de curând, Cătălina, fosta iubită a lui Ralflo, s-a îndrăgostuit până peste cap de un roman plecat în Spania și, chiar dacă nu se cunosc de prea multă vreme, cei doi au planuri mari. Mai exact, bruneta a fost cerută în căsătorie și, spun sursele noastre, a acceptat să devină mireasă, nunta urmând să aibă loc cât de curând.
De altfel, ne-au dezvăluit apropiați de-ai senzualei brunete, imediat ce a fost cerută, Tina a început să se ocupe de organizarea viitoarei petreceri care, pare-se, va avea loc în Spania, țara de adopție a celor doi îndrăgostiți.
Tina și Alex sunt împreună de mai puțin de șase luni, cei doi cunoscându-se în Spania și legând o relație după ce amândoi au avut de suferit în trecut din cauza iubirii.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro