Raluca de la Bambi este dărâmată! Vezi ce veste ȘOCANTĂ a primit

Raluca, simpatica jumătate a trupei Bambi, este, în aceste momente, disperată. Motivul? A primit o veste medicală care i-ar putea afecta cariera, mai exact aparițiile ei pe scenă și show-urile pe care le face alături de surioara ei, Denisa.

Filmările de la ”Șerifi de România” nu au fost deloc ușoare pentru Raluca, jumătatea de la Bambi. Motivul, ne-a dezvăluit chiar ea, a fost o entorsă extrem de gravă pe care a făcut-o la unul dintre picioare.

”Nu am putut să tratez entorsa așa cum ar fi trebuit, iar acum mă doare foarte tare locul. Am înțeles că trebuie să mă duc cât mai repede la medic, mi-a spus un doctor și că aș putea ajunge în situația să nu mai pot să port tocuri toată viața. Iar asta ar fi foarte grav”, ne-a mărturisit frumoasa blondină.


Acum, până când va ajunge la un medic care să îi ”refacă” piciorul, pentru a se asigura că nu i se agravează probleme, Raluca este nevoită să poarte, indiferent de situație, doar pantofi fără toc, fie că este vorba de bocanci, balerini sau oricare alt fel de încălțăminte. ”Sper să se rezolve problema, nu aș vrea să apar pe scenă de acum înainte doar în bocanci. Raluca mă tot încurajează, dar până nu îmi spune doctorul că va fi bine, eu sunt cam panicată”, ne-a mai mărturisit Raluca.

Citește și:

Clipe grele pentru o artistă celebră de la noi! A cântat cu piciorul bandajat

Denisa de la Bambi ”rupe pisica”! A spus TOTUL despre bărbații din viața ei

L-a iubit Raluca de la "Bambi" pe Nicolae Mitea? Află totul despre relaţia lor chiar de la blondă


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro