Raluca Dumitru, în genunchi în fața lui Dacian Varga: ”Nu mai pot!”

+7 click pentru
galerie

Se spune că fotbaliștii reușesc să facă femeie să își iasă din minți în prezența lor. Și, mai mult, că nici nu trebuie să facă prea multe pentru asta. Iar acum noi avem dovada! Pentru că Raluca Dumitru nu a avut nevoie de prea mult timp petrecut alături de Dacian Varga pentru a cădea în genunchi în fața lui...

Raluca Dumitru și Alex Dobreanu, prezentatorii emisiunii ”Star Special ” de la Antena Stars, au decis că este cazul să se ocupe puțin și de corpul lor în timp ce intervieviează un fotbalist celebru. Și l-au ales pe Dacian Varga, unul dintre cei mai cunoscuți jucători de fotbal de la noi din țară, unul dintre fotbaliștii care, de-a lungul timpului, au dovedit o rezistență deosebită când venea vorba de efortul fizic pe teren în timpul meciurilor. 
De altfel, asta a fost marea lor greșeală. Pentru că, amândoi, echipați pentru antrenament, s-au lăsat la mâna lui Dacian. Care, fără efort, vorbea cu ei... Doar că avea și pretenții. Și, punându-i să se joace puțin cu mingea, îi pedepsea mai ceva ca un antrenor dur. Astfel, la prima atingere greșită a balonului, Dacian Varga l-a trimis pe Alex să alerge, rămânând singur cu frumoasa Raluca Dumitru. Dar nu pentru mult timp pentru că și ea a greșit. Și, fără să se dovedească prea înțelegător, Dacian a trimis-o și pe senzuala brunetă la alergare. 
Și, evident, nu s-a mulțumit să o lase să alerge 10-20 de metri. Nu, Dacian a alergat-o câteva sute de metri. Iar când Raluca a terminat alergarea și s-a întors lângă fotbalist, nu s-a mai putut ține pe picioare și, riscând să își accidenteze frumoasele ei picioare, a căzut în genunchi în fața lui Varga și, cu o voce sfârșită, provocându-i acestuia un zâmbet larg, a mărturisit: ”Nu mai pot, nu mai pot”. 
Și, normal, când a văzut-o la picioarele lui, Dacian a schimbat ”foaia”, că doar nu era să lase o frumoasă femeie ca cea care zăcea îngenunchiată în fața lui, să sufere, luând decizia să nu o mai chinuiască atât.
Dar, cele petrecute în timpul emisiunii, declarații și dezvăluiri exclusive din viața fotbaliștilor, veți putea vedea la emisiunea ”Star Special” de astăzi, începând cu ora 19.45, doar la Antena Stars.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro