Raluca Dumitru, zile de coşmar! A mers la medic, iar diagnosticul pus a dat-o peste cap: "Am un regim alimentar strict"

+4 click pentru
galerie

Raluca Dumitru © Facebook

Raluca Dumitru trece printr-o perioadă foarte grea. Sexy-asistenta de la Star Matinal a primit un diagnostic din partea medicilor care a dat-o peste cap şi are nevoie de un regim alimentar foarte strict.

Raluca Dumitru a învăţat acum că micul dejun este cea mai importantă masă şi nu mai trece peste mâncarea de dimineaţă. De când a primit diagnosticul de gastrită, frumoasa brunetă a început regimul, dar recunoaşte că îi este foarte greu, ea fiind o persoane pofticioasă. Să ne gândim şi la faptul că ea găteşte zilnic la Star Matinal şi, din păcate, nu poate gusta. 

"De la începutul lui Decembrie am început să am dureri foarte mari la stomac, după care să nu mai pot mânca nimic, nu mai suportam mirosul de mâncare. După 2 zile am început să pot mânca doar branza dulce cu pâine prăjită. Am fost la doctor şi mi-am facut o endoscopie digestivă, cu anestezie totală pentru că mi-a fost frică şi ştiu că este dureroasă dacă o faci cu anestezie locală. Dupa această analiză mi s-a descoperit gastrita. Sunt pe antibiotice 15 zile şi pastile şi am un regim alimentar strict", ne-a spus Raluca Dumitru.

Raluca Dumitru vrea din toată inima să scape şi să poate reveni la normal totul, căci din când în când i se mai face poftă de ceva ce nu are voie sub nicio formă să mănânce. 

"Îmi este greu să ţin regimul, dar trebuie, sănătatea este pe primul loc. Iar acum mănânc cât mai regulat şi sănătos şi nu mai sar peste masă de dimineaţă. Sunt cu pachetul după mine la emisiune şi în pauză mănânc", ne-a mai spus Raluca Dumitru.

Chiar şi aşa, Raluca Dumitru continuă să fie cea mai sexy asistentă TV şi să îi încânte pe telespectatori în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 9:00 pe Antena Stars, în cadrul emisiunii Star Matinal. Alături îi sunt şi Răzvan Botezatu cu Natalia Mateuţ, cei doi prezentatori matinali. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro