VIDEO / Raluca Macovei, jefuită de asasinul băiatului de 10 ani din Iaşi: "Mă simt vinovată că mi-am retras plângerea! Mi-a fost frică!"

Un criminal extrem de periculos care îşi execută victimele cu sânge rece trăieşte bine mersi în libertate. Ba mai mult, în urmă cu un an, a fost eliberat din puşcărie pentru bună purtare.

În urmă cu aproximativ un an, presupusul asasin al băieţelului de zece ani din Iaşi, a intrat prin efracţie în apartamentul Ralucăi Macovei, apartament situat în zona luxoasă de Nord a Capitalei!

"Mi s-a făcut pielea de găină când am văzut că este acelaşi individ. Am primit telefoane din puşcărie şi mi-a fost frică. L-au lăsat în libertate şi apoi l-au arestat preventiv 30 de zile pentru că am mediatizat cazul. Eu am pus camere peste tot în casă şi cineva tot venea mereu pe la mine. Am vândut casa, din cauza lui. Mă simt şi puţin vinovată că mi-am retras plângerea, mi-a fost şi frică. Nu mi-e uşor să vorbesc despre asta", a declarat Raluca Macovei, miercuri. în emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1.

Vasile Miron este căutat de poliţie, deoarece este principalul suspect în cazul morţii unui copil de zece ani din Iaşi. Mai mult, acesta i-a spart casa Ralucăi Macovei şi a fost acuzat de crimă în urmă cu mulţi ani de zile. Dacă îl vedeţi, sunaţi la poliţie!

A.B.

Foto: captură Antena 1

Citeşte şi:

VIDEO / Raluca Macovei, despre criminalul care i-a spart casa: "Mi s-a rupt inima când l-am văzut în cătuşe"

Incredibil! Copil dat dispărut, găsit mort şi legat cu sârmă ghimpată!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro