Raluca Podea intră pe mâna medicilor. Vrea să-şi facă o operaţie....beton!

Fosta vedetă de televiziune, Raluca Podea vrea să arate impecabil peste... tot. Aşa se face că, în curând, va intra, din nou, pe mâna medicilor esteticieni şi speră ca la finalul intervenţiei chirurgicale să arate cool!

Raluca Podea, cândva vedetă de televiziune la un post tv care se autointitula ”postul poporului” îşi duce viaţa, de zi cu zi, alături de fiul ei. Perfecţionistă la capitolul aspectului fizic Raluca a dezvăluit că intenţionează ca, în curând, să intre din nou pe mâna medicilor esteticieni pentru o intervenţie chirurgicală pe care şi-o dorea de mult timp.

Raluca Podea îşi va face, în curând, o operaţie importantă!

"Vreau să-mi pun silicoane în fese. Este un vis mai vechi de-al meu. Caut acum un medic foarte bun. Vreau să am siguranţă sută la sută că va fi o intervenţie chirurgicală fără probleme”, a precizat Raluca Podea, care, în privinţa sânilor ei siliconaţi spune că e mulțumită, acum, cum arată. „Mă simt foarte bine aşa cum sunt acum”, a adăugat ea.

Citeşte şi:

 

VIDEO EXCLUSIV!!! Un manechin de la noi a pățit-o grav de tot! Poliţistului nu i s-a făcut milă de blondă!

EXCLUSIV!!! Se reprofilează! Un celebru manechin de la noi renunţă la defilări şi vrea să ajungă campioană mondială... în bikini


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro