Raluca și Flavius s-au despărțit! Este el noul iubit al fostei concurente MPFM?

+3 click pentru
galerie

Raluca și Flavius © Arhivă

Și-au spus Raluca și Flavius adio? După toate indiciile, unele mai puțin subtile ca altele, reiese că... da! Totul este limpede ca bună ziua din profilurile lor de pe rețelele de socializare, unde au apărut niște schimbări semnificative.

Pe 29 aprilie, Flavius s-a pozat în timpul unei ieșiri la aer liber alături de alți foști concurenți “Mireasă pentru fiul meu”. Deși respectivii au apărut în perechi, Teodor-Ionela și Marian-Cristian, Flavius a fost singurel, singurel. În comentarii, s-a speculat că motivul ar fi simplu: Raluca ar fi cea care a făcut poza.

Însă, o altă poveste este spusă despre statusul lui Flaviu pe Facebook, acolo unde apare ca fiind ‘single’, la fel de singur ca în poza de profil. Și dacă asta nu este destul să se tragă neplăcuta concluzie, pagina Ralucăi vine cu dovada cea mai importantă: poza ei de profil, unde apare alături de un domn misterios, cu care pare să fie foarte apropiată!

Raluca și Flavius s-au cunoscut în sezonul 4 al emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", acolo unde au format un cuplu. Cei doi și-au cerut eliminarea, apoi au părăsit competiția împreună.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro