Raluca Zenga, apariţie HOT la TV! Ce mai sexy soţie de fotbalist a lăsat pe toată lumea cu gura căscată cu ţinuta ei

Sursa Foto Arhiva

Raluca Zenga este mereu o prezenţă cu stil. Soţia lui Walter adoră moda, ştie cum să se îmbrace şi nu renunţă la stilul ei cochet nici măcar atunci când stă la o discuţie cu prietenii.

Soţia antrenorului Walter Zenga fost invitata lui Mihai Morar în platoul emisiunii "Răi da` Buni".  Blonda a venit alături de fiica sa, Samira, îmbrăcată într-o rochie extrem de sexy şi foare decolatată din voal cu flori, ţinută care a atras privirile tuturor celor prezenţi acolo. Raluca locuieşte în Dubai şi a venit în România pentru a duce la un târg de profil cele două cărţi scrise de ea şi de soţul ei. Blonda a scos de curând o carte pentru mămici, iar Walter Zenga o carte evident, despre fotbal.

Raluca Zenga pare să fi găsit reţeta fericirii alături de italianul Walter Zenga! Au împreună doi copii şi au împlinit zece ani de căsătorie, iar ei se iubesc la fel ca în prima zi. Cei doi au împreună doi copii, unul de trei ani şi altul de cinci ani, familia Zenga locuieşte în Dubai, dar nu ratează nicio ocazie de a vizita România.

T.S

Citeşte şi:

VIDEO / Soţia lui Walter Zenga, schimbare de look! Cum arată acum Raluca

Familia Zenga, zece ani de fericire! Raluca şi Walter au răspuns la cele mai incomode întrebări

E plecată din România, dar va avea Paștele perfect! Are silueta perfectă, dar jură că nu o va interesa de dietă și se va îndopa cu bunătăți


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro