Ramona de la Clejani, la un pas să-şi piardă fiica! A venit de urgenţă în ţară!

Ramona de la Clejani

Fiica din flori a binecunoscutului Ioniţă de la Clejani a venit de urgenţă în ţară ca să-şi recupereze fiica cea mică, Maia, care i-a fost luată de Protecţia Copilului.

Plecată să muncească în Anglia, Ramona de la Clejani a fost nevoită să revină de urgenţă în ţară. Ea a venit să-şi recupereze fetiţa cea mică, maia, în vârstă de şase luni. Micuţa a fost luată de Protecţia Copilului şi risca să ajungă la orfelinat.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru o emisiune de la Kanal D, Ramona de la Clejani a vorbit despre momentele grele prin care a trecut.

"Am avut momente pe care am crezut ca nu le pot depăşi. Am lăsat copii în grija apropiaţilor şi am plecat la muncă. Cineva a făcut o reclamaţie la Stat. Am primit un telefon că mi-ar fi luat fata... Nu realizam, plângeam. Am venit de urgenţă şi am ajuns la timp. Am găsit-o, copilul era speriat că a stat acolo câteva zile. De luni până joi. Nu am crezut că o să ajung să trec prin asta", a mărturisit Ramona de la Clejani.

Ea locuieşte cu cei trei copii ai săi şi nu primeşte ajutor de niciunde.

Cel mai mult, Ramona de la Clenjani îşi doreşte să pună capăăt definitiv relaţiei cu soţul ei.

"Nu voi mai pleca până nu voi divorţa de acest om bolnav. Îmi doresc să îmi dea procuri. Zice că vreau să îmi vând copii. Eu nu am copii de vândut. Doar pe ei îi am", a încheiat Ramona de la Clejani.

(D.A.)

FOTO: captură video Kanal D

Citeşte şi:

Fiica lui Ioniţă de la Clejani a născut! Cum arată primul nepot al artistului! "Seamănă cu bunicul ei"

UIMITOR! Viorica de la Clejani l-a dat de gol pe Ioniţă! "Ai fost cuplat cu mătuşă-mea"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro