Ramona Gabor trage tare după desfrâul de sărbători! Cum scapă sora Monicăi de colăcei

foto: facebook

Ramona Gabor nu s-a lăsat pe tânjeală, iar desfrâul culinar de sărbători a făcut-o să ia măsuri instant. Sora Monicăi le-a arătat prietenilor ei virtuali cum scapă de colăcei.

Ramona Gabor este o persoană extrem de atentă la silueta ei. Cum sărbătorile sunt perioada în care cu toţii lăsăm deoparte grija kilogramelor, nici sora Monicăi nu a făcut nici ea notă discordantă.

Acum că sărbătorile au trecut, Ramona nu s-a lăsat pe tânjeală şi de frica kilogramelor a intrat repede în sala de sport.

"Înapoi la sala după atâta dezmăț culinar de sărbători!", le-a spus Ramona Gabor prietenilor ei virtuali.

Ramona Gabor îşi trăieşte viaţa în Dubai, unde lucrează ca model. Vedeta s-a fotografiat în timp ce era înconjurată de flori şi era îmbrăcată într-o rochie scurtă care îi lăsa picioarele la vedere. Imaginea a strâns sute de like-uri pe Facebook.

Ramona Gabor locuieşte în prezent peste hotare, mai concret în Dubai acolo unde lucrează ca şi model. Sora ei, Monica Gabor trăieşte o frumoasă poveste de dragoste în America cu un milionar celebru poreclit Mr. Pink.

Citeşte şi:

Nici nu a început bine anul, că Ramona Gabor face deja asta!

Ramona Gabor a incendiat internetul! Ipostaza care i-a făcut pe fani să înroşească butonul "LIKE"

Niciodată nu le poţi avea pe toate! Ramona Gabor se scaldă în lux, dar mărturiseşte că-i lipseşte ceva: "Mi-e dor de..."

Vrea să arate ca Monica? Ţinuta Ramonei Gabor a uimit pe toată lumea

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro