Ramona Gabor, tratată ca o regină în Dubai! Vedeta vorbeşte, în premieră, despre viaţa de lux şi iubitul arab care i-a pus lumea la picioare / Galerie foto exclusivă

+13 click pentru
galerie

Ramona Gabor trăiește pe picior mare departe de România, în Dubai. Sora Monicăi Gabor a vorbit în exclusivitate pentru spynews.ro despre traiul printre arabi, despre iubit și despre planurile de viitor.

Este pentru prima data când o echipă de jurnaliști din România pătrunde în intimitatea Ramonei Gabor la Dubai și prezintă imagini exclusive cu vila în care trăiește, mașină de lux pe care o conduce și yachtul pe care îl are la dispoziție de câte ori vrea.
 
Fericită și împlinită, această este starea de spirit a Ramonei Gabor departe de România, în Dubai, loc unde a ales manechinul să se mute acum mai bine de un an de zile. Românca trăiește într-un lux greu de imaginat pentru oamenii de rând, conduce mașini cu sute de cai putere, își petrece timpul liber pe un yacht de milioane de dolari, stă într-o casă care se învârte după soare, poartă diamante și haine de firmă și spune că pentru tot ceea ce are îi mulțumește în fiecare zi lui Dumnezeu.

"Sunt fericită și împlinită și îi mulțumesc zilnic lui Dumnezeu pentru tot ceea ce am. Am un iubit de aproape un an de zile care mă face cea mai fericită femeie din lume. Sunt norocoasă", a povestit Ramona pentru spynews.ro. Manechinul își continuă cariera departe de România și, spune ea, acolo face modeling în adevăratul sens al cuvântului. "Pot să spun că abia aici am descoperit ce înseamnă să faci modeling. Aici într-o luna bună câștig aproape 20.000 de dolari pe luna, dar muncesc. Aici nu fac prezentări de lenjerie intimă", a mai completat Ramona.

Cât despre jumătatea ei, omul care i-a pus lumea la picioare și care i-a oferit viața de regină pe care o duce ea în Dubai, Ramona nu a vrut să vorbească foarte mult. A recunoscut că este de origine arabă și că este un tânăr om de afaceri. "Iubitul meu mă face cea mai fericită femeie din lume, ne completam reciproc, suntem suflete pereche. Acum ne pregătim să plecăm în vacanță", a mai spus Ramona pentru spynews.ro

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro