Randi și-a făcut praf imaginea de idol al femeilor! Ce spune despre sine artistul e INCREDIBIL

+3 click pentru
galerie

Randi este, de ani buni deja, unul dintre artiștii care se bucură de un succes uriaș, iar domnișoarele, blonde, brunete sau roșcate, cad ca spicele de grâu în fața lui. Și, pare-se, el se bucură din plin de statutul de burlac, preferând să ”joace” la cât mai multe capete.

Randi este un cuceritor. Doar că, fiind atât de asaltat de femei frumoase și având parte de tentații care mai de care mai ”interesante”, celebrul artist recunoaște că este greu să fie bărbatul unei singure femei. Motiv pentru care, în interviul pe care l-a acordat Antenei Stars, Randi recunoaște că a greșit. ”Da, am greşit, recunosc. Am fost înțelat, dar și invers (a înșelat, n. red.)”, spune artistul.

Dar, mai recunoaște el, infidelitatea o definește simplu. Mai exact, pentru Randi, momentul în care se calcă ”strâmb” într-o relație este sfârșitul iubirii. ”Este dovada vie că lumea a pierdut sensul iubirii”, spune romanticul de Randi care, cu puțin timp înainte recunoscuse că și-a înșelat iubitele și că, la rândul lui, a fost cel ”trișat”. În schimb, a mai explicat el, nu și-a pierdut speranța că există, și pentru el, dragoste adevărată. ”Trebuie să cred în ea. Cu toate că e rară, da, cred (în dragoste adevărată, n.red.)”, mai spune artistul.
Andrei Ștefan Ropcea, cunoscut sub numele de scenă Randi, este un cântăreț și producător muzical român. A format timp de câțiva ani cu Marius Moga trupa Morandi, iar de ceva vreme cântă singur.
Mai multe declarații de senzație veți putea urmări, astăzi, începând cu ora 09,00, la Star Matinal de Weekend, doar la Antena Stars.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro