Răsturnare de situaţie în scandalul dintre Corneliu Vadim Tudor şi Victor Piţurcă! Am aflat ce decizie uluitoare a luat fostul selecţioner al naţionalei de fotbal!

Între Corneliu Vadim Tudor şi Victor Piţurcă, fostul selecţioner al echipei naţionale de fotbal, scandalul era, înainte de decesul ”Tribunului”, unul uriaș. Aflaţi într-un proces de calomnie, după ce „Tribunul” l-a jignit grav pe Piţi într-un pamflet, acesta din urmă a luat o decizie care schimbă total datele problemei.

În 2013, între Corneliu Vadim Tudor, care a murit pe data de 14 septermbrie 2015, în urma unui infarct miocardic, şi Victor Piţurcă, fostul selecţioner al echipei României, a izbucnit un uriaş scandal. După un meci al tricolorilor pierdut de aceştia în faţa Olandei, Vadim l-a făcut cu ou şi cu oţet pe Piţi într-un pamflet, din care nu au lipsit jignirile şi atacurile la persoană. Selecţionerul l-a dat în judecată pe „Tribun” cerându-i acestuia 1.000.000 de euro despăgubiri morale. Judecătorii au decis, într-o prima fază, ca Vadim să-i plătească lui Piţurcă 10.000 de lei daune morale. La auzul hotărârii luată în acest proces, de prima instanţă, Vadim a reacţionat în stilul său caracteristic:

Victor Piţurcă nu mai continuă acţiunea în instanţă pornită împotriva lui Corneliu Vadim Tudor

„Îi dau zece mii de pumni în cap. Da` ce despăgubiri trebuie să plătească el? Că ne uitam prin gard la Campionatul Mondial! Cine îl ţine în braţe? Burleanu? Doi impostori! Mănânc din aştia la micul dejun, dar îmi e teamă să nu fac indigestie”, a tunat Vadim Tudor.
Nemulţumit de această decizie, fostul selecţioner a făcut recurs. Moartea fulgerătoare a „Tribunului” l-a făcut însă pe Piţurcă să i-a o decizie de ultim moment, care schimbă radical întreaga situaţie. Victor Piţurcă a vorbit în premieră pentru pentru Spynews.ro despre decizia pe care a luat-o în acest caz: „Nu mai am nici un fel de pretenţie în acest caz. Chiar am vorbit cu avocatul pentru a face toate demersurile să renunţe la acţiunea judecătorească. Pentru mine este un subiect închis”, a explicat Victor Piţurcă pentru Spynews.ro.

Citeşte şi:

EXCLUSIV! Lovitură după lovitură pentru familia Becali! Acum au încă un motiv să plângă!

INCREDIBIL! Mărioara Zăvoranu riscă să fie săltată de mascaţi!


 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro