Război pentru AVEREA Denisei Răducu! Moștenitorii vedetei s-au trezit cu ”punga goală” și apelează la Justiție / Informații BOMBĂ

+4 click pentru
galerie

La patru luni de la moartea Denisei Răducu încă sunt tot felul de controverse cu privire la averea pe care a lăsat-o în urmă îndrăgita cântăreață. Iar acum moștenitorii ei vor să se constituie parte civilă într-un proces cât se poate de dificil.

Mai exact, spun sursele noastre, între moștenitorii de drept ai Denisei și casele de producție cu care aceasta a lucrat se desfășoară, de luni bune, un război surd și care, pare-se, poate fi soluționat doar de instan'e. Mai exact, spun sursele noastre, familia vedetei este decisă să îi acționeze în judecată pe reprezentanții caselor de producție cu care a lucrat Denisa și, implciit, pe fostul impresar al acesetia pentru că, spun ei, au fost privați de drepturile care le revin în urma melodiilor cântate de vedetă. 
Procesul care va fi deschis, mai spun sursele noastre, vine în urma faptului că, pare-se, Denisa ar fost fost dusă de nas să semneze, ”ca primarul”, actele cu privire la melodiile spe care le-a cântat de-a lungul timpului. ”Cei din familia Denisei au cosntatat că, de fapt, ea avea doarr drept de interpretare ale melodiilor. Piesele i-au fost vândute, dar drepturile de autor au rămas la casele de producție, cu acordul lui Liviu Dovleac, impresarul ei, iar acest lucru înseamnă că moștenitorii nu vor lua niciun ban pentru piesele ei”, ne-a spus un apropiat de-al vedetei.
Denisa Răducu a murit după o lungă agonie
Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. ”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme. Din păcate, Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro