Obiecte care se mișcă, zgomote inexplicabile, lucruri sparte din senin. Casa lui Răzvan Botezatu, bântuită? Femeia care a vizitat Raiul a dat verdictul

 

În casa lui Răzvan Botezatu se întămplă lucruri stranii. Prezentatorul de la matinal a declarat public că îi este frică să mai doarmă noaptea în casa lui. Într-o noapte în jur de ora 00:00 când se pregătea să adoarmă, a auzit o bubuitură şi s-a dus să vadă ce s-a întâmplat, veioza de pe hol era făcută ţăndări. Parapsihologul Geta Heimerl a intrat în casa lui Răzvan Botezatu pentru a clarifica lucrurile neobişnuite care se întâmplă.

"Se simte foarte multă durere şi foarte multă dezamăgire în camera unde dormi, Răzvan,  sfatul meu este sa dormi în cealaltă cameră. Ai noduri harman, sunt radiaţii telurice care la un moment dat se intersectează, şi în locurile unde ele apar, apar si problemele de sanatate." a declarat Parapsihologul Geta Heimerl.

Răzvan Botezatu a povestit despre visele pe care le are cu tatăl său. Primeşte semne destul de des de la el.

"Am tot felul de vise, odată l-am visat că era negru de supărare, acolo la casa pe care a moştenit-o din eforie sud. Am simţit că ceva nu e în ordine acolo, şi mi-am rugat verişoara să meargă până acolo, că oricum nu stă nimeni acolo, e toată casa închisă, apa, totul. Când am ajuns acolo se spărsese o ţeavă şi era inundaţie în toată casa şi m-am gândit că a fost un mesaj." a declarat Răzvan Botezatu.

Noi primi mesajele celor din cealaltă lume prin vise, daca nu prin vise, prin fenomene ciudate, stranii putem spune, se aprinde televizorul, se sparge veioza. Toate detaliile le vezi în video de mai jos.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest