VIDEO / Răzvan Botezatu, prins în fapt. Ce ascunde prezentatorul de la ”Star Matinal” sub pat. A promis răzbunare

Răzvan / foto: Facebook

Simpaticul prezentator de la ”Star Matinal” a promis că va mai slăbi până în februarie, iar colegele sale au intrat la bănuieli.

Asistenta Raluca Dumitru a mers la Răzvan Botezatu, unde a făcut o descoperire uimitoare. Ea a găsit mai multe prăjituri, răspândite prin toată casa. În lada patului, în baie și în dulap, aceasta a găsit o mulțime de dulciuri și s-a supărat că Răzvan nu se ține de cuvânt.

”Minte de câteva săptămâni că ține dietă. Am venit la tine acasă ca să le arăt telespectatorilor cum ții tu dietă. Cred că morcovii îi ții de decor. Parcă până în februarie trebuia să slăbești. Răzvan, tu pe unde umbli prin casa asta, mănânci câte o prăjitură. Uite cum doarme, cu bomboane sub pernă. Sau vrei să ai somnul mai dulce.  Să le arăt eu tuturor cine este Răzvan Botezatu”, a spus Raluca supărată.

Acesta a promis că se va răzbuna și o va vizita și el, pentru a vedea ce are în casă.

Emisiunea ”Star Matinal” este prezentată în fiecare dimineață, de luni până vineri, la Antena Stars, de la 8.30, de către Rocsana Marcu și Răzvan Botezatu, iar Raluca Dumitru este simpatica asistentă care îi ajută mereu în platou.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro