Răzvan Ciobanu, primele declarații despre implicarea în dosarul de trafic de droguri: "Învăț din greșelile trecutului"

+3 click pentru
galerie

Răzvan Ciobanu © Instagram

Lumea mondenă s-a inflamat astăzi, după ce au ieșit la iveală detalii incendiare dintr-un dosar de trafic de droguri în care se regăsesc nume grele din showbiz, precum Răzvan Ciobanu, Raluca Bădulescu sau Elis Armeanca.

După ce a făcut o criză de nervi la DIICOT și a fumat țigară după țigară înainte de fi audiat în fața procurorilor, Răzvan Ciobanu a făcut primele declarații despre implicarea sa în dosarul Droguri pentru VIP-uri.

"Pentru a nu sta în fiecare secundă la telefon, am să clarific aici: sunt suspect că aș deține droguri de risc pentru consum propriu, fără drept. Droguri pe care le-aș fi procurat de la niște oameni pe care nu i-am întâlnit, cu care nu am vorbit și pe care nu i-am cunoscut VREODATĂ în această viață. Cam atât am de spus, îmi voi exercita dreptul de a mî apîra. Și sunt genul de om care învață din greșelile trecutului.", a scris Răzvan Ciobanu, pe Instagram. 

Vă reamintim că  mai mulţi manelişti şi vedete din showbizul românesc au fost aduşi la sediul DIICOT Ploieşti pentru audieri în dosarul "Droguri pentru VIP-uri".

Printre cei audiaţi se numără nume sonore ca Raluca BădulescuOreste Teodorescu, un membru al Direcției 5, Elis Armeanca şi Răzvan Ciobanu. Elis Armeanca este considerat suspect în dosar, în timp ce ceilalţi au fost citaţi drept martori.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro