Reacția necontrolată a Gabrielei Cristea, atunci când l-a văzut pe Tavi Clonda pentru prima dată în costum

Gabriela și Tavi / foto: Facebook

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se iubesc la nebunie de trei ani de zile și tot de atunci fac toate lucrurile împreună. În afară de emisiune, cei doi merg și în oraș împreună.

Prezentatoarea TV și soțul au au dezvăluit cum decurge o sesiune de cumpărături și cât de importantă este părerea celuilalt în alegerea hainelor și a altor accesorii, iar Tavi Clonda a dat totul din casă:

"Noi am hotărât că mergem separat. Nu am răbdare să merg și pentru mine și pentru ea, așa că am decis: ea merge cu mine pentru mine, ea merge cu altă prietenă pentru ea. Îmi place să mă plimb în magazine, pentru că am emisiune zilnic, trebuie să am haine noi", a mărturisit Tavi Clonda în cadrul unui interviu TV.

Gabriela a hotărât să își lase soțul să meargă singur la cumpărături, deoarece face cumpărăturile mult mai repede și are încredere în gusturile sale.

”Nu este discriminare, eu am ajuns la varianta asta. Înainte mergeam cu el în toate magazinele pentru bărbați și când era vorba să îmi iau ceva, îmi spunea că nu mai are răbdare. Eu mă duc singură la shopping și când ajung acasă, mereu mă întreabă: "Și mie ce mi-ai luat?", a mai spus Gabriela Cristea.

Fosta soție a lui Marcel Toader a avut o mare surpriză atunci când l-a văzut pentru prima dată pe Tavi în costum:

”Mie îmi place să îl vad... asta e cu cenzura! L-am cunoscut în haine rock sau casual. Când l-am văzut prima dată în costum, am avut o reacție...mmmm. Am intrat 10 minute la un solar și Tavi s-a întors cu 2 perechi de încălțăminte", a mărturisit Gabi Cristea.

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda formează un cuplu de aproape trei ani şi s-au căsătorit în luna aprilie a anului 2015. Prezentatoarea TV a mai fost căsătorită cu omul de afaceri Marcel Toader, de care a divorţat cu mare tam-tam.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro