REACŢIA Andreei Marin, după ce Tuncay Ozturk a mers la apartamentul "zânei" cu o blondă: "Se apropie..."

Andreea Marin şi Tuncay Ozturk au divorţat în urmă cu aproape două luni. © Sursa foto: Facebook

La câteva ore după ce s-a scris că fostul soţ a mers la apartamentul în care s-a mutat înainte de divorţ, Andreea Marin a făcut public un mesaj. Fanii au reacţionat imediat la destăinuirea vedetei.

Fosta "zână" a surprizelor a urcat pe Facebook un gând pozitiv pe care l-a avut şi le-a urat fanilor săi un weekend liniştit şi plin de bucurii. Acesta e un semn clar că vedeta vrea să lase amintirea fostului soț în trecut.

"Se apropie ziua de luni şi deja mi-e gândul la dans. Să aveţi zile cu soare, linişte şi bucurie alături de cei dragi! (...) #seeyousoon", a scris Andreea Marin pe o reţea de socializare.

"Mulţumim, draga mea... weekend minunat alături de prinţesa ta...Violeta!!! Eu... am o prinţesă... Andreea!!!! Vă iubesc!!!!" şi "Bucurie, sănătate, zile cu soare şi weekend frumos alături de cei dragi şi ţie, frumoasă Andreea!" sunt doar două dintre sutele de mesaje scrise de fani.

Andreea Marin s-a născut pe 22 decembrie 1974, în Roman, județul Neamț. Fosta prezentatoare tv a fost căsătorită din 1995 până în 2000 cu Cristian Gheorghiță. În ianuarie 2006 Andreea s-a recăsătorit, cu Ștefan Bănică Junior, iar pe 15 decembrie 2007 a născut-o pe Ana Violeta, primul lor copil. După 7 ani de căsnicie, cuplul și-a anunțat divorțul pe rețeaua de socializare Facebook. Pe 19 decembrie 2013, Andreea s-a căsătorit civil cu Tuncay Öztürk, un fizioterapeut turc. După doi ani și nouă luni, mai exact pe 27 octombrie 2016, Andreea Marin a anunțat că divorțează de Tuncay Ozturk pe Facebook, așa cum a procedat și la despărțirea de Ștefan Bănică Jr.

D.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro