Reacţia halucinantă a lui Dan Negru cu privire la victimele din Muntenegru: "Ţara asta e o uriaşă terapie intensivă". Vezi ce l-a făcut să spună asta

Dan Negru

Duminică seara, un autocar plin de turişti români s-a răsturnat într-o râpă din Muntenegru. Această veste a cutremurat România şi a şocat opinia publică, Dan Negru având o reacţie extrem de virulentă la adresa modului în care au asisatat românii la ştirile cu privire la tragedie.

Din păcate, în acel accident, 18 persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte 26 au fost rănite. De câteva zile, toate posturile TV au fost asaltate de imaginile şocante de la faţa locului şi de ştirile despre starea victimelor. Se pare, că acest lucru nu este deloc pe placul lui Dan Negru care a postat un comentariu halucinant pe pagina sa personală de Facebook. "Văd pe toate ecranele sicrie, fiare contorsionate, oameni mutilaţi şi brăzdaţi de firele măştilor de oxigen,sânge şi durerea rudelor celor morţi. De unde interesul pentru durerea altora la telespectatorul român? Când au apărut prima dată ştirile de la ora 5.00 la Pro, cu maşini zdrobite şi creiere pe asfalt nici prin cap nu-mi trecea că ele vor deveni trendsetter. Ţara asta e o uriaşă terapie intensivă", a scris Dan Negru pe contul său de facebook în legătură cu victimele accidentului din Muntenegru.

Foto: Facebook


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro