Reacţia incredibilă a Danei Roba, după ce a aflat că Oana Zăvoranu s-a lepădat de Dumnezeu: "Ea este omul Diavolului de când mergea la vrăjitoare!"

Nu mai e niciun secret! Oana Zăvoranu s-a făcut soră cu necuratul pentru a trece de o grea încercare, iar rugile macabre sunt singurele care îi mai alină suferinţele. Speranţa încă există, dar oare preţul plătit nu e prea mare?! Cuvintele ei sunt cutremurătoare şi vă vor face pielea de găină.

La mai puţin de o săptămână după ce a transmis un mesaj bizar referitor la Lucifer, Oana Zăvoranu a pus din nou întreaga ţară pe jar! Zilele trecute i-a scris şi o rugăciune Necuratului.

Dana Roba şi-a scuipat în sân când a aflat că Oana Zăvoranu s-a făcut soră cu Necuratul. Ea a intrat astăzi în direct la Antena Stars şi a explicat cum ajunge un om să renunţe la Dumnezeu. Citeşte declaraţiile ei surprinzătoare aici.

Foto: Facebook

M.T.

Citeşte şi:

VIDEO / Declaraţii ÎNFIORĂTOARE! Raluca Macovei, despre ritualurile satanice ale Oanei Zăvoranu: "Preoţii i-au mângâiat craniile"

VIDEO / Ţi se face pielea de găină! Declaraţiile EXCLUSIVE ale fostei menajere care a stat cu Oana Zăvoranu! Livia Ilieş: "Se închidea în pivniţă cu orele"

S-a lepădat de Dumnezeu şi a postat o rugăciune şocantă pe Facebook! Oana Zăvoranu: "Regele meu, Lucifer!"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro