Reacţia înfiorătoare a lui Cornel Galeş după scandalul pe avere cu fiii Ilenei Ciuculete: "Mi-aş lua zilele"

+2 click pentru
galerie

Cornel Galeş se află într-un scandal cu fiii Ilenei Ciuculete, după ce acesta a vândut vila artistei, fără să împartă banii cu moştenitorii cântăreţei. Chiar dacă familia vedetei este nervoasă, bărbatul nu se gândeşte, se pare, decât la răposata lui soţie.

Soţul Ilenei Ciuculete se arată a fi încă distrus de moartea vedetei. La trei luni de când artista s-a stins din viaţă, tot ce îşi doreşte Cornel Galeş este să fie lângă cea care i-a fost atâţia ani alături. Acesta a lansat mai multe mesaje de durere pe Internet.
"Zânica mea, dacă aş şti că rămân cu tine, mi-aş lua zilele. Zânica mea, am ajuns să fiu iubit numai de străini. Frumoasa mea, bună, tu auzi ce aud eu...

Odorul meu drag, te-ai născut pentru microfon, unde ai fugit aşa de repede?

Zânica mea dulce, m-ai lăsat aici să fiu hăituit şi înjurat de rude apropiate, nu mă uita aici...", sunt câteva dintre mesajele pe care Cornel Galeş le-a scris recent pe Facebook.

În familia lor a izbucnit un scandal după ce Cornel Galeş nu a împărţit banii de la vila vândută din Bucureşti cu fiii Ilenei Ciuculete.

"Casa a fost vândută înainte. (...) Nouă ne-a spus că a vândut casa. Nu ne-a arătat nicio factură, nimic. (...) A fost înmormântată pe 18 şi pe 24 a fost făcută succesiunea. Eu l-am întrebat de ce atâta grabă. (...) Toată munca ei, noi nu am luat nimic. Am duplicat nişte acte. Cristi a renunţat la casa de la Craiova. Şi ne-au spus acolo dacă suntem de acord ca din casa, vila, de la Bucureşti, să îşi ia Cornel un apartament. Noi da, am zis că da. Să plătească şi rata la maşină. Mi-a trimis acum 3.000 de euro pentru o maşină. Dar nu puteam cumpăra o maşină cu banii ăştia. (...) Noi am mers de bună credinţă să semnăm. (...) Era normal să ne arate cu cât a vândut vila. A evitat să spună cu cât a vândut vila. Şi bunica, mamaia l-a întrebat. (...) Nimic despre drepturile de autor. Un avocat mi-a zis că revin de drept moştenitorilor. Ne-a doare cel mai tare când o vedem pe bunica că plânge că nu şi-a văzut fata înainte să moară. El nu ne-a sunat mai devreme. Sâmbătă ne-a sunat şi ea apoi ea a murit" a spus Mugurel Sfetcu la "Agenţia Vip".

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie

Născută pe 20 septembrie 1952, Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017 pe un pat de spital, la scurt timp după ce a aflat că suferă de o boală incurabilă.

Ileana Ciuculete a mai fost căsătorită o dată, iar timpul primului mariaj, cu Valeriu Sfetcu, a avut doi copii: Mugurel Sfetcu şi Cristi Sfetcu, cu care în trecut, regretata artistă de muzică populară s-a războit. Fiul lui Mugurel Sfetcu se numeşte Ervin Ştefan.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

S.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro