Reacţia lui Daniel Buzdugan, după ce Andrei Gheorghe a murit: "Mă bucur că ne-am împăcat atunci, că nu mai apucam!"

+3 click pentru
galerie

Daniel Buzdugan © facebook

Daniel Buzdugan a trăit un adevărat şoc atunci când a aflat că Andrei Gheorghe a murit şi a ţinut să îşi exprime regretul printr-un mesaj încărcat de emoţie.

Daniel Buzdugan a fost profund afectat de vestea că Andrei Gheorghe a murit şi a scris un mesaj plin de emoţie în mediul online, în care a relatat că a trecut prin multe întâmplări alături de Andrei Gheorghe, cu care a fost şi coleg în tinereţe.

"Parcă ieri te ascultam in studenție, prin Costinești pe la terase, parcă mai ieri am fost colegi la Radio 21 și-ți fumam din țigările Davidoff, parcă ieri am tras un super chef în teambuilding-ul ăla din Vama Veche, parcă mai ieri luai la șto la radio, o declarație dată de mine prin ziare, despre o chestie pe care am și uitat-o, parcă ieri am dat nas în nas la Mega, la Băneasa și ne-am dat mâna, și ne-am iertat, și-am râs ,,ca proastele’’, și ne-am îmbrățișat la plecare.... Mă bucur că ne-am împăcat atunci Andrei, că uite nu mai apucam! Totul trece și noi tot ne comportăm de parcă-am fi stăpânii acestei lumi! Uite că nu suntem! Ai fost un om de radio, un foarte bun om de radio! Păcat că nu ți-au mai dat posibilitatea să o ,,faci cu gura de la 13 la 14”, așa cum spuneai tu.... Cred că și asta te-a stins. Din păcate din radio nu se pleacă niciodată decât cu picioarele înainte, exact ca din serviciile secrete. Dumnezeu să te ierte Andrei! Amin! Dacă ți-aș spune acum în față că o să fac o rugăciune pentru tine, cred că ai face un super mișto, dar promit că așa voi face Andrei! " a fost mesajul postat de Daniel Buzdugan.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro