Reacţia lui Kamara, după ce soţia şi amanta s-au "duelat": "Am rugat-o pe Oana cu lacrimi în ochi să nu iasă cu altul"

Kamara © Arhivă

După ce Oana şi Mădălina s-au "duelat" în direct la TV, Kamara, actualul soţ al Oanei, a făcut declaraţii cutremurătoare despre relaţia pe care cei doi au avut-o. 

Kamara, actualul soţ al Oanei, dar şi iubitul Mădălinei, a discutat revoltat de afirmaţiile soţiei sale. Acesta consideră că soţia sa s-a schimbat foarte mult în decursul anilor, iar gesturile şi comportamentul ei nu fac decât să înrăutăţească situaţia. Totodată, artistul susţine că a făcut tot ce i-a stat în putinţă să aibă grijă de ea şi de familie. 

„Uite am ajuns unde nu mi am dorit. Văd un adevărat circ orchestrat de tine Oana și îmi pare rău nu vreau sa intru în nicio polemică de la mine. Nu am fost văzut niciodată beat. Ea nu a crescut singură acest copil. (...) Am rugat-o pe Oana cu lacrimi în ochi să nu iasă cu altul. Ea ştia că nu adoarme devreme Leon (n.r. copilul lor). Acest copil nu are o paralizie cerebrală, are într-adevăr nişte probleme pe partea stângă. Oana, ce-ai făcut este trist! Toţi ştiau cine erai când te-au cunoscut şi cine eşti în prezent. Ţi-am oferit totul. Am făcut totul ca să-ţi aduc bani în casă ca să nu fii depresivă. (...) Eu am fost prostul ăla”, a spus Kamara revoltat.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.V.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro