Reacţia neaşteptată a lui Beyonce de România după ce a aflat că Nicolae Guţă s-a împăcat cu Narcisa

 
+2 click pentru
galerie

Narcisa a postat, astăzi, pe contul ei de socializare o fotografie cu Nicolae Guţă. Cei doi era destul de zâmbăreţi şi se pare că s-a împăcat. În acest timp, Beyonce de România se afla, alături de o prietenă, la deschiderea unui club şi se pregătea pentru o prezentare de modă.

Adriana Bahmuţeanu a întrebat-o în cadrul emisiunii "Necenzurat", de la Antena Stars, ce părere are despre faptul că Guţă s-a împăcat cu Narcisa.

"Nu m-am reprofilat, dar pe lângă jobul pe care îl am, mai prezint şi moda, adică încerc, să nu mă împiedic. Nu e prima oară când prezint, am prezentat şi acum 2-3 ani.

L-am uitat definitiv şi irevocabil. Guţă este liber să facă ce vrea el, să stea cu cine vrea el, cu Alina, cu Florentina, cu Narcisa, nu mă interesează subiectul ăsta. Nu mă interesează decât fetiţa mea şi procesele pe care le voi avea. Am proces mâine cu Narcisa şi pe 25 mai am cu Nicolae pentru custodia fetiţei. Sunt într-o dilemă, nu doresc răul nimănui. Momentan nu mai am încredere în bărbaţi, cred că mă reprofilez. Eu vreau să îmi vină mie toate drepturile, dar nu o să îi interzic să vadă fata," a spus Beyonce de România, la emisiunea Necenzurat", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest