VIDEO / Reacţia Oanei Zăvoranu, după ce Pepe a fost faţă-n faţă cu fostul ei amant: "Cât tupeu să ai? Eu zic să aibă grijă!"

Fostul amant al Oanei Zăvoranu a venit la emisiunea "Ham Talent" cu câinele lui, chiar dacă în juriu este Pepe. Oana Zăvoranu l-a criticat dur pe Tudor Ionescu pentru fapta lui.


O ţară întreagă ştie că Oana Zăvoranu l-a înşelat pe Pepe, după şapte ani de căsnicie, iar fostul ei amant, Tudor Ionescu, s-a prezentat la emisiunea "Ham Talent".

VIDEO / Surpriză la "Ham Talent”. Pepe, față în față cu fostul amant al Oanei Zăvoranu"Tupeul şi nesimţirea lui e de notorietate pentru mine. Eu cu Pepe ne-am iubit. Nu l-am mai văzut oe Tudy niciodată. A rămas cu cel mai bun prieten al omului, câinele. Am înţeles că plimbă nişte hârtii prin Parlament că vrea să fie politician. Eu zic să aibă mare grijă că poate îi pregăteşte Pepe vreo filmare. Eu în momentul în care am părăsit domiciliul conjugal, l-am sunat dar nu a mai avut semnal şi e dispărut. Eu chiar voiam să-l caute poliţia că mă gândeam că a păţit ceva. Aş vrea să ştiu dacă ştie ce vrea de la viaţa lui, dacă doarme liniştit că a sfidat, că a venit la o emisiune în care în juriu e fostul meu soţ şi să arate că are un câine frumos. Nu ştiu ce a vrut. A vrut să-l sfideze pe Pepe sau are probleme psihice. Are o dorinţă macabră de a despărţi oameni fericiţi pentru că nu sunt singura fată care a păţit-o. El nicio secundă nu a fost pozat cu mine. El nu suportă să vadă oameni feiciţi. El nu putea respira fără mine. Mi-a înodat creierii. Şapte sau opt femei îl blestemau şi mă gândeam că sunt ele rele. Era criza de şapte ani de căsnicie cu Pepe. Cât tupeu să ai să te afişezi aşa? Râsul lui Pepe e de batjocură. Pepe ca să-şi bată joc de Tudi poate să-l voteze la fiecare apariţie sau chiar să-l pupe pe frunte. Lui Pepe îi vine să-l strângă de gât", a declarat Oana Zăvoranu, luni, în emisiunea "Un show păcătos" de la Antena 1.

A.B.

Foto: Captură Antena 1

Citeşte şi:

VIDEO / Cal în flăcări la "Ham talent"! Ce părere au avut juraţii?

Diana Munteanu a fost legată la ochi, în direct! Blonda a fost supusă de Cristi Brancu unei probe de foc


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro