Reacţia Simonei Gherghe, după ce avocatul Daniel Ionașcu a făcut acident cu maşina: "Îi dorim recuperare uşoară, multă sănătate"

+2 click pentru
galerie

Simona Gherghe © captura video

Avocatul Daniel Ionașcu a suferit un accident grav de mașină, fiind transportat de urgență la spital, acolo unde a fost operat.

Daniel Ionașcu a fost transportat de urgență la Spitalul Floreasca din București, după ce a suferit un accident grav de circulație. Acesta a suferit multiple leziuni în zona capului, dar și o ruptură de antebraț, accidentul având loc pe Autostrata A1, la km 32.

Mașina avocatului Daniel Ionaşcu a fost distrusă în totalitate, dar starea acestuia este stabilă şi el se află în afara oricărui pericol.

Simona Gherghe, afectată de acest eveniment nefericit, a ţinut în cadrul emisiunii pe care o moderează, "Acces Direct" să îi transmită gândurile sale bune lui Daniel Ionaşcu şi, totodată, recuperare uşoară.

"Este colaboratorul nostru. Este adevărat, cred că aţi aflat deja. Daniel Ionaşcu a avut un accident de circulaţie, acum e bine. Îi dorim recuperare uşoară, multă sănătate. Cred că mama şi tatăl dânsului s-au speriat foarte tare." a transmis Simona Gherghe.

"Domnul avocat Ionaşcu este pacientul meu. Am primit permisiunea dânsului. Într-adevăr, a fost victima unui accident grav de circulaţie. E distrusă în totalitate. Din fericire, dânsul este un om norocos. Toată gravitatea accidentului, e în afara oricărui pericol. E vorba de un traumatism sever. Mai prezintă o mulţime de plăgi superficiale la nivelul antreraţului şi mâinii", a spus prof. dr. Ioan Lascăr.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro