Reacţia Valentinei Pelinel, după ce Monica Tatoiu a spus că a premeditat despărtirea de Cristian Boureanu

Valentina Pelinel - foto: Hepta

Valentina Pelinel îi răspunde Monicăi Tatoiu, după ce afacerista a declarat că fostul model şi-a premeditat despărţirea de politicianul Cristian Boureanu.

VIDEO / Dezvăluiri senzaţionale despre amantlâcul anului făcute de Monica Tatoiu: "Valentina Pelinel a pregătit despărţirea de Cristian Boureanu"

Invitată, azi, la Antena Stars, femeia de afaceri a făcut dezvăluiri bombă. Monica Tatoiu a mărturisit că a scris, împreună cu Valentina Pelinel, o carte despre valorile femeii, pe care se bucură că nu a publicat-o, dar a spus şi că blonda şi-a premeditat despărţirea de fostul soţ, Cristian Boureanu.

"Eram împreună la ski în Italia când şi-a rupt Valentina piciorul. Cred că pregătea Valentina chestia asta şi pe toţi ne-a lăsat mască. Eram pe pârtie eu cu ea şi o prietenă de-a noastră. A întors, a căzut şi din momentul ăla, în 24 de ore... De acolo a trebuit să plece la Bucureşti şi după în America. Dup-aia s-a rupt firul. Pentru mine a fost un şoc. N-am nicio problemă cu oamenii care divorţează şi n-au copii. În momentul în care faci copii şi te apuci de sex iepureşte, eşti 0. Cristi este foarte bine acum, Laura e o fată excepţională", a spus Monica Tatoiu, la "Star Matinal", dând de înţeles că Valentina Pelinel este o femeie imorală, dacă a rămas însărcinată cu Cristian Borcea.


"Bărbatul meu nu s-a uitat la nicio muiere. A zis toate sunt la fel. Un bărbat care nu e convins că e mascul, trebuie să se comporte ca câinii în călduri. Ei nu sunt de vină, mi-e milă de ei. Ele sunt de vină. O femeie care sparge o casă şi amestecă o relaţie. Dumnezeu leagă, omul n-are voie să dezlege, e păcat. Toate cuplurile construite fără să fie pe baze solide... Femeile imorale sunt răul acestei lumi. O femeie imorală, din punctul meu de vedere, nu e de încredere. Ce ţie nu-ţi place, altuia nu-i face",
a mărturisit Monica Tatoiu.

În replică, după ce a fost pusă la curent de prietenii de pe Facebook, despre declaraţiile făcute de Monica Tatoiu care este bună prietenă cu fostul soţ al blondei, Cristian Boureanu, Valentina a răspuns:  "Serios? Unde? Oricum eu nu răspund la provocări, că nu e nimeni în măsură să judece. Mulţumesc pentru informaţii, dragilor!".

Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, la finalul anului trecut, speculându-se că tatăl copilului este chiar fostul acţionar de la Dinamo, Cristi Borcea. Acesta are deja şase copii, dintre care trei cu prima soţie, Mihaela Borcea, doi cu actuala soţie Alina şi unul dintr-o relaţie extraconjugală.

Citeşte şi:

VIDEO / Dezvăluiri senzaţionale despre amantlâcul anului făcute de Monica Tatoiu: "Valentina Pelinel a pregătit despărţirea de Cristian Boureanu"

Uite burta, nu e burta! Cea mai recentă imagine cu gravida Valentina Pelinel a creat controverse


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro