Regina Elisabeta are 6 alimente pe care le urăște. Ce pățește de la produsele pe care le-a interzis din bucătărie
Publicat pe 06.09.2022 la 23:50 Actualizat pe 06.09.2022 la 23:52
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a făcut un gest neașteptat. Aceasta a interzis mai multe alimente în Palatul Windsor. Motivele sunt fie pentru că nu îi plac, fie pentru că acestea au un aspect urât, din punctul ei de vedere.
- Regina Elisabeta are 6 alimente pe care le urăște
- Ce pățește de la produsele pe care le-a interzis din bucătărie
Ce alimente urăște Regina Elisabeta
Regina Elisabeta a interzis mai multe produse în bucătăria din Palatul Windsor. Motivele sunt fie pentru că nu îi plac, fie pentru că acestea au un aspect urât. Mai mult de atât, Regina a decis ca tacâmurile să fie folosite la orice fel de mâncare servit. Aceasta susține că anumite ingrediente nu trebuie să fie folosite niciodată la gătit.
Darren McGrady, fostul bucătar al Reginei Elisabeta, a lucrat pentru ea timp de 15 ani. Acesta a dezvăluit într-un interviu, că Majestatea Sa este pretențioasă cu privire la felurile de mâncare din meniul său.
Bucătarul a spus care sunt alimentele specifice pe care Regina Elisabeta a II-a le-a interzis în bucătărie sunt consumate de milioane de oameni, însă ele nu pot fi servite în Palatul Buckingham sau în vreo călătorie oficială a Majestății Sale.
Ce alimente a interzis Regina din bucătărie
Pe lista alimentelor interzise, Regina a inclus și câteva condimente care, crede ea, nu ar trebui să fie consumate. Usturoiul, ceapa și boia sunt cele trei mirodenii. Majestatea Sa nu le suportă din cauza respirației urât mirositoare pe care acestea o pot provoca după consum, dar și pentru că, dacă le mănâncă, se poate balona.
Un alt aliment interzis de Regină este amidonul. În schimb, Regina Elisabeta are alte alternative precum:
- salatele;
- peștele la grătar;
- puiul cu o garnitură de legume.
Evident, și la carne sunt reguli bine stabilite. Regina Elisabeta susține că acest produs trebuie gătit foarte bine.
Potrivit fostului bucătar al Casei Regale britanice, în bucătărie nu se află nici cartofi, dar nici băuturi care conțin zahăr. Ba mai mult, pe listă se află și ouăle cu coajă albă, asta pentru că Regina Elisabeta consideră că ouăle cu coajă maro sunt mai bune la gust, așa că le preferă pe acestea.