Relaţia cu turcul Tuncay Ozturk continuă? Vezi cum explică Andreea Marin absenţa lui! / VIDEO

+3 click pentru
galerie

După câteva zile în care s-a afişat la braţul unui medic turc, despre care a spus că e prietenul ei, Andreea Marin a venit singură la un eveniment. Fosta Zână a Surprizelor a vorbit la superlativ despre noul bărbat din viaţa ei şi a dezvăluit motivul pentru care Tuncay Ozturk nu a fost alături de ea.

Vedeta a recunoscut că vizita lui Tuncay Ozturk în România a luat-o prin surprindere. Chiar şi aşa, tânărul nu a înnoptat în casa ei, aşa cum s-a speculat. „Total greşit. Are un apartament propriu. Sigur că ne vizităm“, a spus ea. Semn că relaţia de prietenie, aşa cum o numeşte ea, continuă,  Zâna a explicat de ce medicul turc nu i-a fost alături, în urmă cu două zile, când a fost prezentă la un eveniment. „Are şi el de lucru, nu e un om aflat într-o continuă vacanţă“.

În momentul în care vorbeşte despre noul bărbat din viaţa ei, Andreea Marin radiază de fericire. Vedeta a fost extrem de încântată de vizita turcului în România şi mai ales de interesul pe care acesta l-a manifestat faţă de munca ei. „Cred că a fost suprins la rândul lui...văzând o sală plină cu sute de oameni,  văzând emoţiile care se creează la întâlnirile „Şcoala mamelor“, cred că a înţeles mai mult munca mea şi ce m-a impresionat e că a vrut să înţeleagă, a vrut să fie acolo, pentru mine a fost un compliment“, a povestit Andreea Marin. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro