Reţetă simplă, care ajută la slăbit: Burger din carne de curcan cu legume
Publicat pe 17.04.2017 la 12:18 Actualizat pe 17.04.2017 la 12:25
Chiar dacă multe dintre alimentele pregătite la grătar nu ne ajută să avem silueta dorită, pentru astăzi, vă recomandam un preparat uşor de gătit, care joacă un rol important în încercarea de a scăpa de surplusul de kilograme. Burgerul din carne de cucan cu legume este reţetă simplă şi are un conţinut scăzut de calori.
Chiar dacă multe dintre alimentele pregătite la grătar nu ne ajută să avem silueta dorită, pentru astăzi, vă recomandam un preparat uşor de gătit, care joacă un rol important în încercarea de a scăpa de surplusul de kilograme. Burgerul din carne de cucan cu legume este reţetă simplă şi are un conţinut scăzut de calori.
Ingrediente - 6 Burgeri -
- Un piept de curcan, tocat;
- O ceşcă de morcov ras;
- O cană cu dovlecel ras;
- Doi căţei de usturoi, tocaţi mărunt;
- 1/2 linguriţă de piper negru;
- Două linguriţe de ulei de măsline;
- Şase felii de pâine din cereale integrale;
- Şase frunze de salată verde;
- O roşie mare, tăiată feli.
Într-un bol mare se amestecă carnea de curcan, morcovul ras, dovlecelul ras, usturoiul şi uleiul de măsline, pănă când toate ingredientele se combină perfect. Cu ajutorul unei linguri, se formează, din compiziţia obţinută, şase chifteluţe, pe care le puteţi găti la grătar, în aer liber, sau pe aragaz, într-o tigaie, la foc mediu, aproximativ 12 minute. După ce, în prealabil, aţi prăjit pâinea, ungeţi fiecare felie cu ulei de măsline, iar apoi adăugaţi salata şi feliile de roşii. Peste toate acestea se pune chifteluţa respectivă. Se serveşte imediat.