REŢETA ZILEI: Paste Margherita, delicioase şi gata în 30 de minute
Publicat pe 07.04.2017 la 11:35 Actualizat pe 07.04.2017 la 11:54
Una dintre cele mai mari întrebări pe care oameni şi le pun la restaurant a fost mereu: pizza sau paste? Ei bine, de ce să nu le combinăm într-un preparat uşor de făcut şi mai ales DELICIOS! Pastele Margherita sunt gata în numai 30 de minute şi au o reţetă foarte simplă, potrivit carlsbadcravings.com.
Una dintre cele mai mari întrebări pe care oameni şi le pun la restaurant a fost mereu: pizza sau paste? Ei bine, de ce să nu le combinăm într-un preparat uşor de făcut şi mai ales DELICIOS! Pastele Margherita sunt gata în numai 30 de minute şi au o reţetă foarte simplă, potrivit carlsbadcravings.com.
Ingrediente:
500grame spaghete sau paste la alegere
2 linguri de ulei de măsline
2 linguri de unt
1/2 ceapă mărunţită
6 roşii tăiate
4-5 căţei de usturoi, striviţi
1/4 cană de făină
1 1/2 căni de zeamă unde s-a fiert pui(+condimentul de pui)
1 1/2 căni de lapte
2 linguriţe condimente cu gust pe pui
1 linguriţă pătrunjel uscat
1/2 linguriţă de oregano uscat, busuioc uscat şi sare(separat)
1/4 linguriţă de piper şi ardei praf(separat)
1/2 cană parmezan
1/2 cană mozzarella rasă
30grame de cremă de brânză
1/4 cană de busuioc proaspăt
Mod de preparare:
Începe prin a trage la tigaie roşiile tăiate cubuleţe, în unt şi ulei de măsline, timp de aproximativ 5 minute. Apoi adaugă usturoiul şi mai amestecă timp de 30 de secunde. Adaugă şi condimentele.
Apoi, adaugă făina şi învârte timp de 2 minute în preparat până când conţinutul devine îngroşat. Dă focul mic şi apoi pune supa de pui, după care laptele, învârtind constant.
Tot cu focul mic se va adăuga parmezanul, până când se topeşte, apoi pune şi mozzarella, urmată de crema de brânză.
Apoi, adaugă şi restul de roşii şi busuiocul proaspăt.
Adaugă pastele.
Amestecă toată compoziţia.
Iar cea mai bună parte, mănâncă! O să fie foarte bun!
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
S.O.