Revelion cu ghinion pentru Beyonce de România! În timp ce se uita după artificii a pățit-o

De cele mai multe ori, noaptea de Revelion este un extrem de fericită, iar superstițiile legate de acest moment spun că ceea ce se întâmplă la trecerea dintre ani se va repeta de-a lungul celor 12 luni care  urmează. Iar dacă e adevărată acesată credință populară, Beyonce de România nu va avea prea mult... noroc anul acesta.

În timp ce toată lumea admira artificiile și se ciocneau cupe de șampanie, felicitările curgeau pe bandă rulantă, lumea râdea și era fericită, iar îndrăgostiții își șopteau cuvine de amor printre sărutări, Beyonce de România a primit o veste care, probabil, a dărâmat-o, smulgându-i râuri de lacrimi. Pentrtu că, spun sursele noaptre, Ibrahim, iubitul ei, i-a spus, în loc de ”La mulți ani!”, verde-n față, că nu mai există șanse de împăcare între ei și că relația lor este istorie.
Vestea a căzut, ne-au spus apropiații cântăreței, ca o bombă pentru Beyonce, artista sperând că, măcar în acest an, va avea liniște în plan sentimental și că, în sfârșit, va deveni și ea mireasă, mai ales că depășise, alături de Ibrahim, toate problemele pe care le-a avut în ultimele luni, iar impresia ei era că relația le merge bine, iar geloziile lui sunt istorie.
Relația dintre Beyonce de România și Ibrahim a trecut, de-a lungul timpului, prin tot felul de probleme, scandalurile dintre cei doi ținând, săptămâni la rândul, prima pagină a ziarelor, violența lui față de ea aducând-o în situația de a apela la Poliție pentru a scăpa de bătăile crunte pe care spunea ea că le primea, lucru negat cu vehemență de omul de afaceri de origine străină.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro