VIDEO / Rezultatul biopsiei! Beyonce de România a aflat dacă e bolnavă de cancer: "Eu nu pot să lupt cu o astfel de boală"

captura Antena 1

Beyonce de România a aflat, luni, verdictul medicilor. Mama fetiţei lui Nicolae Guţă a mărturisit că nu ar putea face faţă dacă ar fi bolnavă de cancer.

Invitată în platoul emisiunii "Un show păcătos", Beyonce de România a spus că a mers luni la spital ca să ia rezultatul biopsiei, însă că nu a reuşit să vorbească cu medicul şi să afle dacă suferă sau nu de cancer.

Mama fetiţei lui Nicolae Guţă a spus că dacă se arată că suferă de cancer, ea nu va face faţă bolii.

"Dacă o să-mi spună că sunt bolnavă de cancer, eu nu pot să lupt cu aşa ceva. Nici nu vreau să mă gândesc. Am 24 de ani, am o fetiţă, tatăl ei nu se implică cu nimic. Mi-e foarte frică, mi-e frică să nu mi se întâmple ceva. Nu am dormit toată noaptea. Prefer să nu ştiu decât să fie ceva negativ. Mă simt foarte rău. Mă doare foarte tare piciorul drept. Nu am mâncat nimic de ieri. Simt că am obosit, din cauza atâtor probleme.  Îmi cad şi dinţii din gură. Am slăbit de la 57 de kg la 51. Am fumat două pachete de ţigări azi şi am băut o cafea. Am slăbit 8 kg în două săptămâni.", a declarat Beyonce de România la "Un show păcătos", de la Antena 1.

Iată rezultatul biopsiei, la care Beyonce încă nu are decât o interpretare în termeni medicali: "Fragment de col cu epiteliu scuamos detaşat de stoma subiacentă, înglobat în mucus endocervical, cu zona de mici dimensiuni cu modificări de displazie epitelială de grad înalt, cu celule având nuclei mari, inegali, cu contur neregulat, hipercromi. Inflamaţie limfocitară în stroma redusă, metaplazie scuamoasă endocervicală prezentă."

captura Antena 1

Beyonce de România este o cântăreaţă de manele. Aceasta a trăit o poveste de dragoste cu Nicolae Guţă, care s-a terminat însă cu scandal, după venirea pe lume a fetiţei lor, Anais, pe data de 19 august 2014. 

Citeşte şi:

Ar putea fi bolnavă de cancer, dar lui nu-i pasă! Beyonce de România, dată afară din casă de Guţă

VIDEO / Reacţia incredibilă a lui Nicolae Guţă, atunci când a aflat că Beyonce de România e suspectă de cancer

VIDEO / Câte avorturi a făcut Beyonce de România? "Acum două luni când mă spălam în vagin, mi-a ieşit o... "

VIDEO / Beyonce de România, suspectă de cancer: "Mi-a tăiat rana de pe col uterin şi după am făcut hemoragie!"

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro