Rita Mureşan, dezvăluiri despre o experienţă de coşmar! De ce a devenit vegetariană?

Rita Mureşan ţine mult la sănătatea ei, iar din acest motiv are mare grijă la alimentaţie. Creatoarea de modă susţine că a devenit vegetariană după ce a avut parte de o întâmplare nefericită.

Rita Mureşan a povestit că după ce a mâncat o friptură la un restaurant, i s-a făcut rău.

„Eram la un restaurant specializat în preparate din carne la grătar şi tocmai ajunsesem în mijlocul unei fripturi. Mi s-a făcut rău şi din acel moment n-am mai putut să văd carne în farfurie. Mănânc doar legume şi, renunţând la carne, am tăiat de pe listă foarte multe alte lucruri. Mai mănânc sashimi (delicatesă japoneză din file de peşte crud - n.r.) şi cartofi prăjiţi, preferaţii mei. Beau doar apă plată, foarte mult ceai şi, ocazional, vin roze.

Dacă la miezul nopţii mă lua foamea, îmi făceam un sandvici cu salam. Acum, că am devenit ierbivoră, îmi prepar o salată. Dacă-mi spuneai acum trei ani că nu voi mai mânca niciodată carne, îţi spuneam că ai luat-o razna. Acum, de câte ori consum carne, vomit”, a mărturisit Rita Mureşan, pentru ziarulring.ro.

Creatoarea modă, în vârstă de 43 de ani, spune că silueta ei se datorează „liniştii sufleteşti”, nu dietei şi nu exclude posibilitatea de a recurge la câteva intervenţii estetice.

„N-am încă intervenţii estetice, botox şi alte chestii, dar pot să apelez la acestea dacă medicul mă convinge. Am fobie la ace şi nu sunt prietenă cu sportul. Oricum, mă simt de 23 de ani. În buze n-aş pune nimic, sunt OK şi cu nasul, poate ceva la sâni, nişte botox sau altceva la ochi. Terapia cu îngeri m-a ajutat să arăt şi să mă simt mai bine. Felul în care gândeşti influenţează aspectul fizic şi ceea ce gândeşti ţi se întâmplă.

Nu-i învăţ nimic pe oameni în seminarii, ci doar le spun. Nu poţi interveni peste liberul-arbitru al nimănui. Tu poţi da informaţia, fiecare face ce vrea cu aceasta. E ca la şcoală: te învaţă, dar practica ne omoară. (...) Când renunţi la carne, ţi se schimbă total modul de a privi lucrurile," a mai spus Rita Mureşan.

Rita Muresan s-a născut în Breaza şi are doi copii, Rebeca şi Gloria. În cariera ei de model a câştigat Miss România Top Model în 1993. Şi-a început o carieră de designer vestimentar atunci când înfiinţează casa de moda "Rebeca Rita" în 1998, ulterior deschizând doi ani mai târziu primul magazin.

Foto: Facebook

M.T.

Citeşte şi:

VIDEO / TERAPIA cu ÎNGERI explicată pe înţelesul tuturor de Rita Mureşan. Aşa a slăbit 40 de kg şi nu a plâns după moartea mamei

Rita Mureşan, mesaj emoţionant pentru fiica plecată în America: "Îmi lipseşti atât de mult!"

Prima imagine cu Rita Mureşan în costum de baie, de când a slăbit peste 40 de kg! Cum arată acum trupul vedeteifacebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro