Rita Mureşan vorbeşte despre iubire: "Dacă nu mai eşti fericit într-o relaţie..."

foto: facebook

Rita Mureşan a preferat întotdeauna să păstreze discreţia în ceea ce priveşte viaţa personală şi mai ales bărbatul de lângă ea. Cu toate astea, creatoarea de modă le-a mărturisit că nu obişnuieşte să rămână într-o relaţie dacă ajunge să creadă că asta nu mai merită.

Rita MUreşan a postat pe o reţea de socializare un mesaj în care vorbeşte despre iubire şi relaţii. Creatoarea de modă susţine că fericirea este o cale, nu o destinaţie şi că dacă nu mai este fericită, alege să schimbe ceva, chiar şi să plece.

"Fericirea este o cale nu o destinaţie! Dacă nu mai eşti fericit într-o relatie e timpul să schimbi ceva. Fără orgolii şi suferinţe, fără drame şi certuri. Probabil ţi-ai terminat misiunea cu persoana respectivă. Şi poate chiar sub ochii tăi, lângă tine, e ceea ce meriţi cu adevarat în momentul acesta al vieţii tale (ştiu asta din propria mea experienţă)! Deschide ochii, uită-te în jur! Meriţi să fii fericit ACUM! Mâine nu se ştie ce o să fie. Tu visează mereu frumos la viitorul tău, însă nu uita să trăieşti AZI! Nu mai lăsa tiparele societăţii să te împiedice să fii tu! Fă ce simţi! Nu face rău intenţionat, oferă respect aşa cum vrei şi tu să primeşti! Trăieşte! Dăruieşte! Experimentează! Evoluează! IUBEŞTE! Şi apoi...Începuturile sunt aşa frumoase! Iubesc începuturile!", este mesajul postat de Rita Mureşan pe o reţea de socializare.

Cine e Rita Mureşan

Rita Muresan s-a născut în Breaza şi anul acesta împlineşte 43 de ani. Aceasta are doi copii, Rebeca şi Gloria. În cariera ei de model a câştigat Miss România Top Model în 1993. Şi-a început o carieră de designer vestimentar atunci când înfiinţează casa de moda "Rebeca Rita" în 1998, ulterior deschizând doi ani mai târziu primul magazin.

Citeşte şi:

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro