Robert de la "Mireasă pentru fiul meu" le-a dat peste nas tuturor! Şi-a scos noua iubită în oraş

Robert de la "Mireasă pentru fiul meu" nu ratează nicio ocazie de a se distra de când a părăsit show-ul matrimonial. Acesta a fost surprins în compania unui prieten, dar şi a două fete.

Se pare că blondina care se află lângă Robert este nimeni alta decât iubita fostului concurent, asta dacă ţinem seamă chiar de comentariile lui Robert. "Vă ofticaţi că am ieşit cu iubitele în oraş?", a ţinut acesta să le dea peste nas câtorva prieteni virtuali.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016. "Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial pezentat de către Mirela Boureanu-Vaida, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi de luni până vineri de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi de la 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe Antena Play.

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

Se ascund că vor deveni părinţi, dar gesturile îi trădează! Dovada de necontestat că Cristiana de la "Mireasă pentru fiul meu" e gravidă

FOTO / Şi-a revenit după divorţ şi pozează într-o bombă sexy! Lorena de la "Mireasă pentru fiul meu", cu decolteul la vedere, alături de bărbatul care a fermecat-o

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro