Robin Williams va deveni personaj în "World of Warcraft"

Foto: Facebook

Robin Williams va deveni personaj în noua variantă al renumitului joc "World of Warcraft", după ce câteva mii de jucători au semnat o petiţie online pentru includerea actorului în această serie, al cărei fan declarat a fost.

Aproape o sută de mii de admiratori ai actorului au cerut fimei japoneze Nintendo să schimbe numele personajului din seria de jocuri video "Zelda" în Robin Williams, acesta fiind un jucător înrăit al acesteia, informează Washington Post.

Alți fani ai lui Robin Williams au semnat o petiţie pnline pentru ca actorul să devină personaj în celebrul joc "World of Warcraft".

După strângerea a 10.000 de semnături de susţinere a petiţiei online, compania care dezvoltă jocul, Blizzard Entertainment, a luat cererea în serios și a transmis că Robin Williams va fi personaj în joc.

Studioul a scris pe contul oficial de Twitter că Robin Williams va fi inclus în continuarea jocului, "Warlords of Draenor".

Robin Williams va fi un personaj nejucător, sub forma unui duh, asemănător personajului din "Aladdin", căruia Robin Williams i-a făcut vocea pe marele ecran. Personajul din joc va avea și replici din film.

Robin Williams a fost găsit mort pe 11 august, la vârsta de 63 de ani, în reşedinţa sa din California. Autorităţile americane au anunţat în ziua următoare că actorul s-a sinucis, spânzurându-se cu o curea. Anchetatorii au găsit tăieturi pe încheietura mâinii stângi a actorului, iar un briceag era în apropierea cadavrului. Pe vârful briceagului erau urme care păreau a fi de sânge uscat, astfel că vor fi efectuate analize suplimentare pentru a se stabili compoziţia substanţei depistate.

CITEȘTE ȘI:

O bicicletă care i-a aparţinut lui Robin Williams a fost vândută la o licitaţie. Vezi suma la care s-a ajuns

Robin Williams a fost înmormântat! Ce s-a întâmplat la ceremonia religioasă

A.M.M


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro