Rodica Miron se dezbracă pe internet! Ce spune Mihai Morar despre fosta asistentă "Răi da' buni"

Rodica Miron s-a retras din lumina reflectoarelor, însă a continuat să rămână în atenţia publicului cu postări incitante pe reţelele de socializare. Mihai Morar a criticat comportamentul fostei asistente.

Rodica Miron este una dintre cele mai fierbinţi prezenţe din peisajul monden autohton. După ce s-a făcut remarcată ca asistentă în cadrul emisiunii "Răi da buni", aceasta a părăsit Bucureştiul şi a plecat în Dubai, unde duce o viaţă de lux.

A continuat însă să rămână în atenţia publicului cu postări "fierbinţi" din locaţiile luxoase pe care le vizitează. De curând, aceasta a postat pe o reţea de socializare o imagine în care apare îmbrăcată într-un costum de baie ce-i pune în valoare silueta perfectă.

Fostul ei şef Mihai Morar a criticat obiectivele tinerei. Într-o discuţie cu colegul lui de la Radio Zu, Daniel Buzdugan, care-i spunea că se va lansa cursă directă de avion Iaşi-Dubai, Morar a replicat: "Ştiu câteva moldovence care nu ar mai fi trebuit să facă "escală" în Bucureşti ca să ajungă la Dubai, ca Rodica Miron sau Cezara Darie".

Rodica Miron a devenit celebră după  ce a lucrat ca asistentă tv în emisiunea "Răi da' Buni", de la Antena Stars, iar de câţiva ani a luat drumul străinătăţii, unde nu pare să o ducă rău.

Citeşte şi:

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro