Roller Sis în mijlocul unui alt scandal! Cântăreţele lesbiene sunt acuzate de piraterie! Cazul a ajuns în instanţă!

+4 click pentru
galerie

Surorile de la Roller Sis au ajuns zilele trecute pe prima pagină a ziarelor, după ce au declarat că sunt lesbiene şi se simt atrase una de alta. Un alt scandal legate de cele două este pe punctul să reizbucnească în showbiz.

Isebell şi Lisa au devenit celebre în câteva ţări, printre care Grecia, Turcia sau Germania cu o piesă intitulată „So Thelo”, compusă de Adi Sînă de la Akcent. Interesant este că aceeaşi melodie a fost promovată în România, interpretată de o altă solistă, Kristine. Mai mult, melodia respectivă, care este 100% identică cu cea a lui Sînă (inclusiv versurile), are un alt compozitor: Edward Maya. Între cele două tabere s-a iscat un mare scandal, dus inclusiv în instanţă, câştigat în cele din urmă de casa de discuri a lui Kristine, reprezentată de Radu Baron.
Lucrurile nu s-au oprit însă aici. Adi Sînă a înregistrat primul la UCMR drepturile asupra piesei, însă casa de discuri a lui Kristine a făcut plângere la conducerea Youtube pentru a interzice canalul oficial pe care rula clipul fetelor de la Roller Sis. Acest lucru s-a şi întâmplat pentru piraterie, în prezent clipul fetelor rulând pe un canal din Rusia. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro