Romică Ţociu a împlinit 54 de ani! Dezvăluiri incitante de la petrecerea aniversară

foto: arhiva

Romică Ţociu a împlinit, marţi, frumoasa vârstă de 54 de ani. Actorul şi-a aniversat ziua de naştere alături de prieteni apropiaţi şi familie.

Romică Ţociu şi-a sărbătorit, marţi, împlinirea frumoasei vârste de 54 de ani. Actorul a mărturisit că a ales să petreacă această zi alături de prieteni apropiaţi şi familie. Cu toate astea, telefonul a sunat încontinuu.

„De ziua mea, m-au apelat atât de mulţi prieteni, încât mi-a luat foc telefonul. Am serbat în cadru restrâns cu familia şi cu prietenii apropiaţi. De ce aş face-o altfel?! Pentru că în primul rând eu trebuie să mă bucur... Doar am făcut 45 de ani... Eu serbez câţi ani vreau... Deci, n-am făcut 54, ci 45! Cu anii mei şi cu viaţa mea fac aşa cum vreau eu şi în ce ordine vreau”, a declarat sărbătoritul pentru „ring”.

Actorul a spus că nu şi-a dorit niciun cadou, pentru că singurul cadou pe care şi-l doreşte este încă 40-50 de ani de viaţă.

„Nu mi-am dorit niciun cadou de ziua mea pentru că nu mai aştept de multă vreme daruri de la alţii. Mi le fac singur. Există un singur cadou pe care vreau să-l am şi pentru încă 40-50 de ani: sănătate. Atât, în rest... le fac pe toate alături de fratele meu Cornel Palade”, a mărturisit artistul.

Romică Ţociu şi Cornel Palade sunt unul dintre cele mai savuroase cupluri de comedianţi de pe scena teatrului românesc.

Citeşte şi:

VIDEO / Ultimele declaraţii înainte de a deveni naşul lui Mihai Mitoşeru şi a lui Noemi! Romică Ţociu a venit în platoul "Agentul VIP"

Momente grele pentru Romică Ţociu: "Fiul meu a fost operat azi-dimineaţă!"

Romică Ţociu, vacanţă cu viitoarea noră! Vezi cu ce bunăciune s-a cuplat fiul actorului

Romică Ţociu şi Cornel Palade, show de milioane la "Agentul Vip"! Telespectatorii s-au distrat pe cinste

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro