Roxana Dobre a FUGIT de acasă cu fostul iubit, Văncică, care e ÎNSURAT? I-ar fi furat și peste jumătate de milion de euro lui Salam

+3 click pentru
galerie

De obicei, prima pasiune nu se uită. Și așa, pare-se, se întâmplă și în cazul Roxanei Dobre. Mai exact, cea care, până acum, susținea că este ”soția” lui Florin Salam, a decis că este cazul să își ia lumea în cap și să fugă din casa manelistului pentru a ajunge, din nou, în brațele lui Florin al lui Văncică. 

Conform zvonurilor din lumea mondenă, Roxana Dobre nu a plecat de acasă singură, ci cu celebrul Văncică, mai vechiul ei iubit care, acum, e însurat. Și, ca să nu meargă cu mana goală, Roxana Dobvre a plecat și cu ceva de acasă de la Florin Salam. Mai exact, vreo 500.000 de euro, adică economiile manelistului. Mai mult, susțin sursele noastre, Roxana și-a luat ”câmpii” în urmă cu două zile, ea plecând de acasă fără să se mai uite înapoi și fără să mai vorbească cu Florin, în ciuda insistențelor acestuia.
Mai mult, pentru a se asigura că va avea liniște din partea manelistului, Roxana Dobre a avut grijă să îi îndepărteze pe copiii pe care îi are alături de acesta din timp, semn că a premeditat și a ascuns foarte bine ceea ce urma să facă. Așa că, spun sursele noastre, cele două fetițe ale Roxanei și ale lui Salam sunt în casa mamei brunetei.

Roxana a fost umilită de soția lui Văncică
Culmea, cei apropiați lui Florin Salam ne-au dezvăluit, sub protecția anonimatului, că fuga Roxanei a fost una surprinzătoare, cu atât mai mult cu cât Florin a lui Văncică este căsătorit, iar precedenta întâlnire dintre brunetă și soția acestuia a fost extrem de violentă. Mai exact, Mihaela, care este căsătorită cu Văncică de 6 ani și are o relatie cu el de 17, a prins-o la mall pe Roxana Dobre și, după ce a agresat-o, i-a pus o pungă de fecale în cap.

Florin Salam a solicitat protecție împotriva fostului iubit al Roxanei Dobre
De altfel, din cauza Roxanei Dobre, Florin Salam apelase la toți amicii săi din oraș pentru a i se oferi protecție în fața celor din clanul Văncică. Astfel, în 2014, conform unor apropiați de-ai cântărețului, Florin Salam a apelat la amicii săi pentru a fi în siguranță când iese pe străzile orașului, cu atât mai mult cu cât mesajele primite de el din partea lui Văncică au fost de-a dreptul îngrijorătoare. Manelistului i s-a transmis atunci că fostul iubit al Roxanei este însetat de răzbunare, hotărât să îl facă pe cântăreţ să ”plătească” pentru îndrăzneala de a se iubi cu fosta lui amantă. 
Florin Salam și Roxana Dobre s-au cunoscut în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti, iar dragostea dintre cei doi a fost una la prima vedere. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce cântăreţul de manele s-a ocupat de funeraliile tatălui Roxanei. Roxana Dobre i-a dăruit lui Salam două fetiţe, pe Jacqueline Maria şi pe Rania. 
Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro