Roxana Dobre, în prim plan! Ce a făcut jumătatea lui Florin Salam, în Biserică / Video

+5 click pentru
galerie

Roxana Dobre, în prim plan! Ce a făcut jumătatea lui Florin Salam, în Biserică / Video © Captura Video

Atunci când toată lumea se aştepta mai puţin, Roxana Dobre, iubita lui Florin Salam, a „făcut-o de oaie”. Imaginile uluitoare ce au ajuns în posesia reporterilor Spynews.ro sunt dovada clară a comportamentului neadecvat pe care l-a avut iubita manelistului, în Biserică.

Recent, Florin Salam a creştinat, alături de Roxana Dobre, copilul unor prieteni. Îmbrăcat elegant, manelistul a păşit, la braţul iubitei, în Biserica unde a devenit părintele spiritual al unei frumoase fetiţe.

Cu toate că la o astfel de ceremonie se impune o atitudine sobra, Roxana Dobre, iubita manelistului, a reuşit să uimească pe toată lumea cu gesturile ei. Mai exat, bruneta nu s-a putut abţine, în timpul slujbei, şi a izbugnit în râs de câteva ori. Vizibil deranjat de atiduniea Roxanei, Florin Salam a încercat să o atenţioneze pe aceasta, trâgând-o discret de mână.

Mai mult decât atât, conform unor surse din aturajul maneluistului, Florin Salam le-a cerut finilor săi ca tot acest eveniment să se desfăşoare în cea mai mare discreţie şi departe de ochizul vigilent al presei. Acesta ar fi fost şi motivul pentru care, Slujba de creştinare a avut loc în lăcaşul de cult aflat la doar câţiva paşi de locuinţa manelistului.

Florin Salam și Roxana Dobre s-au cunoscut în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti, iar dragostea dintre cei doi a fost una la prima vedere. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce cântăreţul de manele s-a ocupat de funeraliile tatălui Roxanei. Roxana Dobre i-a dăruit lui Salam două fetiţe, pe Jacqueline Maria şi pe Rania.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro