Roxana Dobre răsuflă ușurată! O are de bonă pe fiica cea mare a lui Florin Salam! Declarații EXCLUSIVE despre micuța Jacqueline

În urmă cu câteva săptămân, Roxana Dobre l-a făcut pe Florin Salam cel mai fericit tătic, când a adus-o pe lume pe micuţa Jaqueline Maria, cel de-al treilea copil al manelistului.

Chiar dacă nu este prima oară când trece prin această experienţă, Florin Salam a trecut prin emoţii foarte mari, ca de altfel şi fiica lui cea mare, Betty, care s-a bucurat foarte mult pentru fericirea tatălui ei şi a Roxanei. „Abia aștept să o văd! Sunt foarte fericită, e și normal, am o soră... Acum, cât e mică, sper să o pot ajuta pe Roxana cât mai mult. Iar când va crește, mă voi juca toată ziua cu ea, voi avea mare grijă de ea și, dacă voi putea, o voi îndruma cât pot eu de bine”, a spus Betty atunci când a venit pe lume Jaqueline Maria.


Se pare că Betty s-a ţinut de cuvânt şi chiar dacă este mai mică şi era normal ca Jaqueline Maria să se bucure de atenţia tuturor, fraţii ei nu au fost absolut deloc geloşi, ba din contră. „Este şi greu şi frumos cu surioara mea acasă. Este foarte drăgălasă şi foarte mică. Nu pot încă să mă joc foarte mult cu ea, dar o ajut pe Roxana cu tot ceea ce înseamnă îngrijirea ei, de la plimbările în parc, la schimbatul scutecelor. Nu mă dau la o parte de la nimic. Este plângăcioasă şi foarte mâncăcioasă. Se trezeşte cam din trei în trei ore să mănânce, iar apoi se linişteşte. Mai greu a fost la început, dar acum ne-am obişnuit şi cu plânsetele de peste noapte”, a declarat Betty, fiica cea mare a manelistului.


Florin Salam şi Roxana Dobre s-au cunoscut în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti, iar facăra iubirii s-a aprins încă din prima clipă. Relaţia lor s-a concretizat după ce artistul s-a ocupat de funeraliile tatălui Roxanei. Roxana Dobre a adus pe lume, joi, 3 septembrie, prin cezariană, o fetiţă sănătoasă, bucuria lui Salam, care a primit numele de Jacqueline Maria.

Citeşte şi:

Schimbare radicală de look pentru iubita lui Salam! Uite cum arată acum Roxana Dobre

Ţi se va rupe inima în două! Ce mesaj i-a trimis Betty lui Florin Salam chiar de ziua lui!

VIDEO / Probleme cu fiica de patru săptămâni? Florin Salam şi Roxana Dobre fac nopţi albe


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro